Eddie Redmayne sa stal otcom

NETKY.SK • 20 Jún 2016, 09:52 • 2 min
Eddie Redmayne sa stal otcom

LONDÝN - Anglický herec Eddie Redmayne a jeho manželka Hannah Bagshawe majú dcéru. Dievčatko, ktorému dali meno Iris Mary Redmayne, prišlo na svet v stredu 15. júna, pričom je to ich prvé dieťa. Tridsaťštyriročný rodák z Londýna a jeho manželka o tom informovali v britskom denníku The Times.

slovakia

left justify in out

Dvojica sa zasnúbila v máji 2014 po viac ako dvoch rokoch randenia, pričom svadbu mali v decembri toho istého roka v anglickom Somersete. Správy o tom, že čakajú dieťa, sa objavili tesne pred koncom minulého roka, pričom manželia následne oznámili, že pohlavie potomka sa chcú dozvedieť až po narodení.


Edward John David Redmayne má za sebou množstvo úspechov na divadelných doskách, pričom získal napríklad prestížnu cenu Tony. Je známy z filmov ako Kauza CIA (2006), Like Minds (2006), Kráľovná Alžbeta: Zlatý vek (2007), Kráľova priazeň (2008), Black Death (2010), Môj týždeň s Marilyn (2011), Bedári (2012) alebo Jupiter na vzostupe (2015). Zahral si aj v dráme o živote Stephena Hawkinga Teória všetkého (2014). Za stvárnenie svetoznámeho teoretického fyzika získal napríklad Zlatý glóbus, Oscara či cenu BAFTA. Na všetky tri spomínané ocenenia ho nominovali aj za výkon v biografickej snímke Dánske dievča (2015), kde stvárnil Lili Elbe, ktorá je známa ako jeden z prvých ľudí, ktorí podstúpili operácie na zmenu pohlavia. Najbližšie sa predstaví v prequeli Harryho Pottera s názvom Fantastické zvery a ich výskyt, kde stvárňuje hlavného hrdinu, Newta Scamandera.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies