Eddie Redmayne a Hannah Bagshawe chystajú svadbu na december

NETKY.SK • 13 September 2014, 16:26 • 2 min
Eddie Redmayne a Hannah Bagshawe chystajú svadbu na december

BRATISLAVA - Svadba britského herca Eddieho Redmaynea a obchodníčky so starožitnosťami Hannah Bagshawe sa bude konať v decembri. Tridsaťdvaročný rodák z Londýna to uviedol v rozhovore pre denník Daily Mail.

slovakia

left justify in out

„Pretože Hannah, ja, otec Hannah a moja mama sme fanúšikovia koledy In The Bleak Midwinter a chceme mať nejakú výhovorku, aby sme si ju mohli zaspievať na svadbe,“ povedal o výbere termínu sobáša Redmayne.

Dvojica sa zasnúbila pred niekoľkými mesiacmi po viac ako dvoch rokoch randenia. „Ich vzťah je veľmi pokojný a navzájom sa podporujú. Vždy vyzerali, ako keby vedeli, že spolu strávia zvyšok života,“ uviedol v júni nemenovaný zdroj pre magazín Us Weekly.

 

Eddie Redmayne sa narodil 6. januára 1982 v Londýne. Za sebou má množstvo úspechov na divadelných doskách, získal napríklad prestížnu cenu Tony. Diváci a diváčky ho mohli vidieť vo filmoch ako Kauza CIA (2006), Like Minds (2006), Kráľovná Alžbeta: Zlatý vek (2007), Kráľova priazeň (2008), Black Death (2010), Môj týždeň s Marilyn (2011) alebo Bedári (2012). Najbližšie sa predstaví v životopisnej dráme o živote Stephena Hawkinga Teória všetkého, ktorá by sa mala do slovenských kín dostať 26. februára 2015.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies