Eddie Murphy opäť ako Axel Foley: Sú známi režiséri štvrtého Policajta v Beverly Hills

NETKY.SK • 15 Jún 2016, 15:12 • 2 min
Eddie Murphy opäť ako Axel Foley: Sú známi režiséri štvrtého Policajta v Beverly Hills

LOS ANGELES - Štvrtý film zo série Policajt v Beverly Hills budú režírovať Belgičania Adil El Arbi a Bilall Fallah. Scenár pripravovanej novinky majú na starosti Josh Appelbaum a André Nemec. S nakrúcaním akčnej komédie plánujú začať koncom tohto alebo začiatkom budúceho roka. Päťdesiatpäťročný Eddie Murphy sa opäť predstaví ako hlavný hrdina Axel Foley.

slovakia

left justify in out

Prvý film z roku 1984 režíroval Martin Brest. O tri roky mala premiéru snímka Policajt v Beverly Hills II v réžii zosnulého Tonyho Scotta. Zatiaľ posledný film zo série z roku 1994 nakrútil John Landis.

 

Adil El Arbi a Bilall Fallah spolupracovali na trileri Image (2014) a akčnej dráme Black (2015), pričom obe snímky režírovali a napísali k nim aj scenár. Za druhý spomínaný titul im na Medzinárodnom filmovom festivale v Toronte udelili Discovery Award.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies