Edberg od Melbourne novým členom trénerského tímu Federera

NETKY.SK • 27 December 2013, 17:57 • 2 min
Edberg od Melbourne novým členom trénerského tímu Federera

BAZILEJ - "Bol to môj detský idol a veľmi sa teším na spoločne strávený čas, počas ktorého sa od neho budem učiť," uviedol na margo spolupráce Roger Federer.

slovakia

left justify in out

Bývalý švédsky tenista Stefan Edberg sa popri Severinovi Lüthim stane novým členom trénerského tímu Rogera Federera. Švajčiar potvrdil informáciu na svojom facebookovom profile. "Bol to môj detský idol a veľmi sa teším na spoločne strávený čas, počas ktorého sa od neho budem učiť," uviedol bazilejský rodák Federer s dôvetkom, že spolupracovať začnú na úvodnom grandslamovom podujatí sezóny Australian Open v Melbourne (13. - 26. januára).

V súčasnosti 47-ročný Edberg je takisto ako jeho nový zverenec niekdajší prvý muž svetového rebríčka. Na konte má 6 singlových titulov z úrovne veľkej štvorky. V rámci možného kariérneho Grand Slamu mu odolal iba antukový Roland Garros, v roku 1989 bol v Paríži vo finále. Federerovi bude v nasledujúcom roku pomáhať minimálne desať týždňov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies