Ed Sheeran zverejnil videoklip k piesni Galway Girl

NETKY.SK • 4 Máj 2017, 17:46 • 2 min
Ed Sheeran zverejnil videoklip k piesni Galway Girl

LONDÝN - Anglický spevák Ed Sheeran zverejnil videoklip k piesni Galway Girl. Dvadsaťšesťročný interpret si v novinke užíva nočný život v írskom meste Galway s herečkou Saoirse Ronan, rozdáva autogramy, fotí sa s fanúšikmi a nechal sa tiež tetovať.

slovakia

left justify in out

V klipe sa objavili aj Tommy Tiernan a Hector Ó hEochagáin. O réžiu sa postaral Jason Koenig. Skladba pochádza z albumu ÷, ktorý spevák vydal 3. marca. Nahrávka obsahuje aj ďalšie single Castle on the Hill a Shape of You.

 



Edward Christopher Sheeran debutoval v roku 2011 albumom +, po ktorom nasledovali štúdiovky x (2014) a spomínaná ÷ (2017). So všetkými troma nahrávkami dobyl UK Chart, pričom s druhou a treťou sa dostal na vrchol aj v americkom rebríčku Billboard 200. Na konte má napríklad dve Grammy, štyri BRIT Awards či dve Ivor Novello Awards.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona