Ed Sheeran zverejnil termín premiéry jeho koncertného filmu

NETKY.SK • 17 September 2015, 16:41 • 2 min
Ed Sheeran zverejnil termín premiéry jeho koncertného filmu

BRATISLAVA - Koncertný film Jumpers For Goalposts anglického hudobníka Eda Sheerana sa dostane do kín 22. októbra. Premiéra snímky sa bude konať v spomínaný deň na londýnskom Leicester Square, kde Sheeran poteší publikum aj koncertom.

slovakia

left justify in out

Celé podujatie budú premietať vo vybraných kinách po celom svete. Ďalšie premietania, opäť vo vybraných svetových kinách, naplánovali od 23. do 25. októbra. Novinka ponúkne záznamy z troch koncertov, ktoré 24-ročný muzikant odohral tento rok v júli na štadióne vo Wembley. Fanúšikovia a fanúšičky sa môžu tešiť aj na dueto s Eltonom Johnom, ale aj na informácie o spevákovej ceste k úspechu. Interpret už zverejnil trailer filmu.


Edward Christopher "Ed" Sheeran je rodákom z mesta Hebden Bridge, no v roku 2008 sa presťahoval do Londýna, kde chcel rozbehnúť hudobnú kariéru. V septembri 2011 vydal debutový album s názvom +, z ktorého pochádzajú single The A Team, You Need Me, I Don't Need You, Lego House, Drunk, Small Bump a Give Me Love. Vlani uviedol na trh štúdiovku x, z ktorej ponúkol single Sing, Don't, Thinking Out Loud, Bloodstream, Photograph a Afire Love. S oboma nahrávkami dobyl UK Chart a s druhou aj americký albumový rebríček Billboard 200. Podarilo sa mu získať napríklad štyri BRIT Awards či dve Ivor Novello Awards.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies