Ed Sheeran vystúpi na festivale Glastonbury

NETKY.SK • 17 Marec 2017, 09:05 • 2 min
Ed Sheeran vystúpi na festivale Glastonbury

LONDÝN - Anglický spevák Ed Sheeran oznámil, že bude jedným z headlinerov tohtoročného festivalu Glastonbury, ktorý sa bude konať od 21. do 25. júna v anglickej obci Pilton.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný interpret to ohlásil dnes prostredníctvom služby Instagram. Následne túto informáciu potvrdili aj organizátori festivalu. Rodák z Halifaxu vystúpi na Glastonbury v nedeľu 25. júna na Pyramid Stage, pričom svojím koncertom uzavrie celé podujatie. Hudobník je zároveň posledným potvrdeným headlinerom aktuálneho ročníka. Okrem neho sa na festivale predstavia anglická kapela Radiohead (piatok 23. júna) a ich americkí kolegovia Foo Fighters (sobota 24. júna). 

Edward Christopher Sheeran debutoval v roku 2011 albumom +, po ktorom nasledovali štúdiovky x (2014) a ÷ (2017). So všetkými troma nahrávkami dobyl UK Chart, pričom s druhou a treťou sa dostal na vrchol aj v americkom rebríčku Billboard 200. Na konte má napríklad dve Grammy, štyri BRIT Awards či dve Ivor Novello Awards. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies