Ed Sheeran v novembri chystá reedíciu albumu x - Wembley Edition

NETKY.SK • 27 Október 2015, 15:31 • 2 min
Ed Sheeran v novembri chystá reedíciu albumu x - Wembley Edition

LONDÝN - Anglický hudobník Ed Sheeran vydá 13. novembra reedíciu albumu x (2014). Dvojdisková x - Wembley Edition bude obsahovať aj pieseň Lay It All On Me (feat. Rudimental) či tri doteraz nevydané skladby English Rose, Touch And Go a New York, na ktorých sa podieľali Rick Rubin, Emile Haynie, Jeff Bhasker a Johnny McDaid.

slovakia

left justify in out

Na novinku sa dostali aj bonusové skladby, ktoré vyšli v rámci deluxe edície albumu x. Medzi nimi je aj pieseň I See Fire zo soundtracku filmu Hobit: Smaugova pustatina (2013). Fanúšikovia a fanúšičky sa môžu tešiť aj na DVD Ed Sheeran: Jumpers for Goalposts. Dokument ponúkne záznamy z troch koncertov, ktoré 24-ročný Sheeran odohral tento rok v júli na štadióne vo Wembley.
Edward Christopher "Ed" Sheeran je rodákom z mesta Hebden Bridge, no v roku 2008 sa presťahoval do Londýna, kde chcel rozbehnúť hudobnú kariéru.

 

V septembri 2011 vydal debutový album s názvom +, z ktorého pochádzajú single The A Team, You Need Me, I Don't Need You, Lego House, Drunk, Small Bump a Give Me Love. Vlani uviedol na trh spomínanú štúdiovku x, z ktorej ponúkol skladby Thinking Out Loud, Sing, Don't či Photograph. S oboma nahrávkami dobyl UK Chart a s druhou aj americký albumový rebríček Billboard 200. Podarilo sa mu získať napríklad štyri BRIT Awards, dve Ivor Novello Awards či dve MTV Europe Music Awards.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona