Ed Sheeran si zahrá v seriáli The Bastard Executioner

NETKY.SK • 28 Júl 2015, 10:40 • 2 min
Ed Sheeran si zahrá v seriáli The Bastard Executioner

LONDÝN - Anglický spevák Ed Sheeran bude účinkovať v pripravovanom historickom seriáli The Bastard Executioner, ktorý sa bude odohrávať začiatkom 14. storočia.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný hudobník sa predstaví ako nebezpečný a ambiciózny Sir Cormac, ktorý sa objaví vo viacerých epizódach. Tvorcom novinky je filmár a herec Kurt Sutter, ktorý stál aj za seriálom Zákon gangu (2008 - 2014). V pripravovanom projekte sa okrem Sheerana predstavia napríklad aj Stephen Moyer, Katey Sagal či Lee Jones.

 

Nakrúcať začali tento mesiac vo Veľkej Británii, pričom americká televízia FX plánuje seriál začať vysielať v októbri.

 

Edward Christopher "Ed“ Sheeran je rodákom z mesta Hebden Bridge, no v roku 2008 sa presťahoval do Londýna, kde chcel rozbehnúť hudobnú kariéru. V septembri 2011 vydal debutový album s názvom +, z ktorého pochádzajú single The A Team, You Need Me, I Don't Need You, Lego House, Drunk, Small Bump a Give Me Love. Vlani uviedol na trh štúdiovku x, z ktorej ponúkol single Sing, Don't, Thinking Out Loud, Bloodstream, Photograph a Afire Love. S oboma nahrávkami dobyl UK Chart a s druhou aj americký albumový rebríček Billboard 200. Podarilo sa mu získať napríklad štyri BRIT Awards či dve Ivor Novello Awards.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona