Ed Sheeran si chce oddýchnuť od sociálnych sietí

NETKY.SK • 13 December 2015, 14:44 • 2 min
Ed Sheeran si chce oddýchnuť od sociálnych sietí

LONDÝN - Anglický hudobník Ed Sheeran oznámil, že si dáva na neurčitý čas oddych od sociálnych sietí a taktiež, že pripravuje svoju tretiu štúdiovku.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný spevák o tom informoval prostredníctvom služby Instagram.

 

"Ahojte všetci. Dávam si na čas pauzu od telefónu, e-mailov a všetkých sociálnych sietí. Uplynulých päť rokov bolo úžasných, ale uvedomil som si, že sa na svet pozerám skrz displej a nie očami, takže chcem využiť tú príležitosť, že momentálne nemám žiadne povinnosti, na to, aby som precestoval svet a videl všetko, čo som zmeškal. Mojej rodine a priateľom, ak ma máte radi, tak to pochopíte. Mojim fanúšikom, tretí album je na ceste a je to tá najlepšia vec, akú som zatiaľ spravil. Vidíme sa budúci rok na jeseň a ďakujem vám za to, že ste takí úžasní," napísal Sheeran, ktorý v sobotu na Novom Zélande ukončil svetové turné k albumu x (2014). 

 

Edward Christopher "Ed" Sheeran je rodákom z mestečka Hebden Bridge, odkiaľ sa v roku 2008 presťahoval do Londýna, kde chcel rozbehnúť hudobnú kariéru. V septembri 2011 vydal debutový album s názvom +, z ktorého pochádzajú single The A Team, You Need Me, I Don't Need You, Lego House, Drunk, Small Bump a Give Me Love. Vlani uviedol na trh spomínanú druhú štúdiovku x, z ktorej ponúkol skladby Thinking Out Loud, Sing, Don't, Photograph či Bloodstream (feat. Rudimental). S oboma nahrávkami dobyl UK Chart a s druhou aj americký albumový rebríček Billboard 200. Podarilo sa mu získať napríklad štyri BRIT Awards, dve Ivor Novello Awards či dve MTV Europe Music Awards. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona