Ed Sheeran sa vyjadril k odchodu Zayna Malika z One Direction

NETKY.SK • 12 Apríl 2015, 12:39 • 2 min
Ed Sheeran sa vyjadril k odchodu Zayna Malika z One Direction

BRATISLAVA - Anglický spevák Ed Sheeran si nemyslí, že Zayn Malik si bude užívať normálny život, čo bol oficiálny dôvod jeho nedávneho odchodu z chlapčenskej formácie One Direction.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný Sheeran to uviedol v rozhovore pre austrálsku rozhlasovú reláciu The Dan & Maz Show. "Želám mu, aby bol šťastný. Ale myslím si, že byť obyčajným 22-ročným chalanom je celkom nuda. Určite to nie je taká zábava ako byť členom One Direction. Ale to je iba môj názor," vyhlásil Sheeran.


Malik najprv koncom marca oznámil, že nebude pokračovať vo svetovom turné On The Road Again, pričom ako dôvod uviedol nadmerný stres. O niekoľko dní na to však informoval, že skupinu opúšťa, pretože sa chce vrátiť k normálnemu životu. Poprel pritom, že by za jeho odchodom boli nezhody s ostatnými členmi. One Direction budú po jeho odchode pokračovať v štvorčlennej zostave Niall Horan, Harry Styles, Liam Payne a Louis Tomlinson.


Edward Christopher "Ed" Sheeran je rodákom z mesta Hebden Bridge, no v roku 2008 sa presťahoval do Londýna, kde chcel rozbehnúť hudobnú kariéru. V septembri 2011 vydal debutový album s názvom +, z ktorého pochádzajú single The A Team, You Need Me, I Don't Need You, Lego House, Drunk, Small Bump a Give Me Love. Vlani v júni uviedol na trh druhú štúdiovku x, ktorá obsahuje napríklad single Thinking Out Loud a Sing. S oboma nahrávkami dobyl UK Chart a s druhou aj americký albumový rebríček Billboard 200. Podarilo sa mu získať napríklad štyri BRIT Awards či jednu Ivor Novello Award.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies