Ed Sheeran priznáva: Stále si čítam recenzie

NETKY.SK • 19 Jún 2014, 09:01 • 2 min
Ed Sheeran priznáva: Stále si čítam recenzie

LONDÝN - Britský spevák Ed Sheeran v rozhovore pre portál Digital Spy priznal, že na začiatku svojej hudobnej kariéry ťažko znášal kritiku. Ako však zároveň prezradil, stále číta recenzie svojich nahrávok.

slovakia

left justify in out

"Stále ich čítam, ale už som sa naučil, ako čítať tie zlé. Predtým som s nimi mal problém. Bol som v hudobnom priemysle nový, no zvykol som si," vyhlásil 23-ročný Sheeran. "Môj album si kúpilo päť miliónov ľudí a zlých recenzií bolo asi 200. To sa vyváži, takže je všetko v poriadku," skonštatoval hudobník, ktorý v najbližších dňoch vydá druhú štúdiovku s názvom x.

 

Očakávaný album Eda Sheerana bude obsahovať 12 piesní vrátane singla Sing, na ktorom sa ako producent podieľal Pharrell Williams. Ďalšie skladby Don't, Thinking Out Loud a One hudobník už postupne predstavil v priebehu apríla a mája. 

 

Ed Sheeran sa v roku 2008 presťahoval do Londýna, kde chcel rozbehnúť hudobnú kariéru. V roku 2011 vydal debutový album s názvom +, z ktorého pochádzajú single The A Team, You Need Me, I Don't Need You, Lego House, Drunk, Small Bump a Give Me Love. V roku 2012 získal dve Brit Awards v kategóriách Najlepší britský spevák a Britský objav roka a tiež Ivor Novello Award. Skladbu The A Team v roku 2013 nominovali na cenu Grammy v kategórii Pieseň roka, pričom na ceremoniáli vystúpil spoločne s Eltonom Johnom. V tomto roku Sheeran bojoval o Grammy v kategórii Nováčik roka. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona