Ed Sheeran predstavil názov a tracklist nového albumu

NETKY.SK • 11 Január 2017, 14:27 • 2 min
Ed Sheeran predstavil názov a tracklist nového albumu

LONDÝN - Pripravovaná tretia štúdiovka anglického speváka Eda Sheerana bude mať názov ÷. Dvadsaťpäťročný interpret to oznámil prostredníctvom svojho oficiálneho profilu na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter či sociálnej sieti Facebook a službe Instagram, kde zverejnil fotografiu ústrižkov papiera s názvom nahrávky a jeho tracklistom.

slovakia

left justify in out

Novinka bude mať dovedna dvanásť skladieb, z ktorých si už hudobníkovi priaznivci mohli vypočuť piesne Shape of You a Castle on the Hill. Dátum vydania albumu zatiaľ nie je známy.


Edward Christopher Sheeran vydal v septembri 2011 debutový album s názvom +, z ktorého pochádzajú single The A Team, You Need Me, I Don't Need You, Lego House, Drunk, Small Bump a Give Me Love. V roku 2014 uviedol na trh druhú štúdiovku x, na ktorej sa nachádzajú single ako Thinking Out Loud či Photograph. S oboma nahrávkami dobyl UK Chart a s druhou aj americký albumový rebríček Billboard 200. Podarilo sa mu získať napríklad dve Grammy, štyri BRIT Awards či dve Ivor Novello Awards.

 



Tracklist albumu Ed Sheeran - ÷ :
1. Eraser
2. Castle on the Hill
3. Dive
4. Shape of You
5. Perfect
6. Galway Girl
7. Happier
8. Hearts Don't Break Around Here
9. New Man
10. What Do I Know?
11. How Would You Feel (Paean)
12. Supermarket Flowers



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies