Ed Sheeran predstavil naživo skladbu Thinking Out Loud

NETKY.SK • 24 Máj 2014, 12:34 • 2 min
Ed Sheeran predstavil naživo skladbu Thinking Out Loud

LONDÝN - Britský hudobník Ed Sheeran predstavil v šou Later…With Jools Holland skladbu Thinking Out Loud.

slovakia

left justify in out

Pieseň bude na očakávanom albume X, ktorý by mal vyjsť 23. júna. Dvadsaťtriročný spevák z druhej štúdiovky už zverejnil singel Sing, ku ktorému nedávno ponúkol aj videoklip. Album bude obsahovať dovedna 12 skladieb, pričom deluxe edícia bude o štyri piesne bohatšia. Na produkcii nahrávky sa podieľali Pharrell Williams, Jake Gosling či Rick Rubin.

 

Ed Sheeran debutoval v roku 2005 EP nahrávkou The Orange Room. Prvý album s názvom + uviedol na trh v septembri 2011. Z nahrávky pochádzajú single The A Team, You Need Me, I Don't Need You, Lego House, Drunk, Small Bump a Give Me Love. Okrem toho má na konte aj množstvo ďalších EP nahrávok, pričom titul The Slumdon Bridge (2012) s ním nahral rapper Yelawolf. V roku 2012 získal Brit Awards v kategóriách Najlepší britský spevák a Britský objav roka a vďaka spomínanej skladbe The A Team mu udelili Ivor Novello Award. Tento singel mu tiež vyniesol nomináciu na cenu Grammy v kategórii Pieseň roka, pričom o Grammy sa uchádzal celkom tri razy. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies