Ed Sheeran predstavil klip ku skladbe Thinking Out Loud

NETKY.SK • 8 Október 2014, 13:35 • 2 min
Ed Sheeran predstavil klip ku skladbe Thinking Out Loud

LONDÝN - Britský spevák Ed Sheeran predstavil prostredníctvom portálu YouTube videoklip ku skladbe Thinking Out Loud. Pieseň sa nachádza na aktuálnom albume interpreta s názvom x (2014), z ktorého Sheeran ponúkol už skladby Sing a Don't.

slovakia

left justify in out

Krátke video zobrazuje 23-ročného speváka, ako tancuje s partnerkou vo svetlách reflektorov uprostred tanečnej sály. Spomínaná štúdiovka x sa stala najrýchlejšie sa predávajúcim albumom tohto roka vo Veľkej Británii, Sheeran s ňou dobyl aj americký rebríček Billboard 200.

 

 

Ed Sheeran sa v roku 2008 presťahoval do Londýna, kde chcel rozbehnúť hudobnú kariéru. V roku 2011 vydal debutový album s názvom +, z ktorého pochádzajú single The A Team, You Need Me, I Don't Need You, Lego House, Drunk, Small Bump a Give Me Love. V roku 2012 získal dve Brit Awards v kategóriách Najlepší britský spevák a Britský objav roka a tiež Ivor Novello Award. Skladbu The A Team v roku 2013 nominovali na cenu Grammy v kategórii Pieseň roka, pričom na ceremoniáli vystúpil spoločne s Eltonom Johnom. V tomto roku Sheeran bojoval o Grammy v kategórii Nováčik roka. Štúdiovka x vyšla 23. júna.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies