Ed Sheeran má vlastnú príchuť zmrzliny: Takáto novinka by vás v cukrárni zrejme poriadne prekvapila!

NETKY.SK • 22 Máj 2018, 14:00 • 2 min
Ed Sheeran má vlastnú príchuť zmrzliny: Takáto novinka by vás v cukrárni zrejme poriadne prekvapila!

Ed Sheeran má zvláštne chute...

slovakia

left justify in out

Len veľmi málo ľudí si horúce letné dni nespríjemní kopčekom či dvoma sladkej zmrzliny. Jej výrobcovia sa rok čo rok pretekajú v tom, kto bude originálnejší. Každá sezóna má svoju novinku, no takúto by ste zrejme nečakali.

 

O sympatickom anglickom spevákovi Edovi Shreeranovi je známe, že doslova miluje kečup. Konzumuje ho azda ku všetkému, dokonca má etiketu svojho obľúbeného výrobcu tejto paradajkovej lahôdky vytetovanú na paži. Údajne má vo vreckách pri sebe vždy malé fľaštičky kečupu, aby si ho mohol dopriať kedykoľvek bude chcieť. Práve táto pasia mladého speváka inšpirovala jednu írsku zmrzlináreň. Na jeho počesť vyrobili kečupovú zmrzlinu!

 

Zmrzlina vychádza z tradičného receptu na kečup, preto obsahuje paradajky aj cukor. Z tohto dôvodu má príťažlivú červenú farbu, je však otázne, či tak aj chutí. Pokiaľ sa rozhodnete dať si kopček, ozdobia vám ho "polevou" z kečupu Edovej obľúbenej značky. Tí, ktorí doposiaľ ochutnali, prirovnali tento gastronomický zážitok ku koktailu Krvavá Mary. Ktovie, čo by na ňu povedal sám Ed Sheeran.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies