Ecclestone vidí svojho nástupcu v šéfovi Red Bullu Hornerovi

NETKY.SK • 22 November 2013, 11:27 • 2 min
Ecclestone vidí svojho nástupcu v šéfovi Red Bullu Hornerovi

LONDÝN - Šéf formuly 1 Bernie Ecclestone si myslí, že jeho ideálnym nástupcom v prípade odchodu do dôchodku by bol tímový boss stajne Red Bull Christian Horner. V piatok o tom informovali britské médiá.

slovakia

left justify in out

"Christian by bol ideálny," povedal pred Veľkou cenou Brazílie v Sao Paulo Ecclestone, ktorý za štyri dekády spravil zo šampionátu F1 vysoko ziskový a mimoriadne sledovaný seriál. "Chce to niekoho, kto sa rozumie športu a ja by som mu veľmi rád podal ruku. Neviem si predstaviť, že by som spolupracoval s niekým, kto prišiel zvonku."

Vo veku 83 rokov sa čoraz viac hovorí o odchode Ecclestona, ktorý navyše čelí obvineniam z podplácania pri predaji podielov v F1. O 43 rokov mladší Horner je rovnako Brit a jeho tím Red Bull na čele s majstrom sveta Sebastian Vettel dominuje šampionátu už štyri roky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies