Ecclestone odpustil Nürburgringu 14 miliónov

NETKY.SK • 26 Jún 2013, 14:34 • 2 min
Ecclestone odpustil Nürburgringu 14 miliónov

BERLÍN - Majiteľ marketingových práv vo formule 1 Bernie Ecclestone odpustil usporiadateľom tohtoročnej Veľkej Ceny Nemecka vstupný poplatok 14 miliónov eur. Spoločnosť vlastniaca okruh Nürburgring vyhlásila minulý rok v júli platobnú neschopnosť a areál je od 15. mája na predaj.

slovakia

left justify in out

Ecclestone v záujme bezproblémového priebehu VC Nemecka nebude trvať na uhradení poplatku od Nürburgring GmbHm. "Dokázali sme sa rýchlo dohodnúť. detaily nebudeme zverejňovať," povedal pre denník Bild správca v insolventnosti Pietro Nuvoloni.

Veľká cena Nemecka formuly 1 od roku 2009 alternuje medzi Nürburgringom a Hockenheimom. Vlaňajšie preteky sa uskutočnili v Hockenheime a tamojší usporiadatelia ponúkli, že sa ujmú roly hostiteľov a tento rok 7. júla. V januári však z Nürburgringu prišla správa o vyriešení situácie.

"Nürburgring a jeho história si zalúžia úctu. Okruh kladie na jazdcov a tímy vysoké nároky. Bol by som rád, keby sa tunajšia tradícia zachovala," povedal Ecclestone.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies