Eagles of Death Metal pripravujú dokument o útoku v Bataclane

NETKY.SK • 3 November 2016, 12:43 • 2 min
Eagles of Death Metal pripravujú dokument o útoku v Bataclane

BRATISLAVA - Americká rocková kapela Eagles of Death Metal pripravuje dokument o teroristickom útoku v parížskom klube Bataclan.

slovakia

left justify in out

K incidentu došlo vlani 13. novembra počas koncertu formácie, pričom útočníci zavraždili 89 ľudí. O réžiu novinky s názvom Eagles of Death Metal: Nos Amis (Our Friends), ktorú by mala HBO uviesť na budúci rok vo februári, sa postará Colin Hanks. Vo filme, ktorý sa bude zaoberať tiež dlhoročným kamarátstvom členov skupiny Jesseho Hughesa a Josha Hommeho, zaznie aj hudba multiinštrumentalistu Alaina Johannesa. V snímke sa objavia aj Bono a The Edge z kapely U2, ktorá v decembri 2015 privítala na pódiu počas parížskeho koncertu členov Eagles of Death Metal a spoločne predstavili hit People Have the Power americkej speváčky Patti Smith.

 

Eagles of Death Metal vznikli v roku 1998 v kalifornskom meste Palm Desert. Skupina vydala v roku 2004 prvý album Peace, Love, Death Metal a nadviazala naň nahrávkami Death By Sexy (2006), Heart On (2008) a Zipper Down (2015). Na konte majú tiež DVD By Sexy (2006). Na koncertoch s kapelou vystupujú aj Dave Catching, Matt McJunkins, Jorma Vik a Eden Galindo.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies