E. Varholíková zaplatila rodine pozostalých príspevok na pohreb

NETKY.SK • 3 Január 2013, 08:39 • 2 min
E. Varholíková zaplatila rodine pozostalých príspevok na pohreb

E. Varholíková zaplatila rodine pozostalých príspevok na pohreb - Doprava Slovenka Eva Varholíková, ktorá je v Maďarsku vo vyšetrovacej väzbe po tragickej augustovej dopravnej nehode so štyrmi obeťami, zaplatila rodine zosnulých sumu okolo piatich milióno

slovakia

left justify in out

img

Slovenka Eva Varholíková, ktorá je v Maďarsku vo vyšetrovacej väzbe po tragickej augustovej dopravnej nehode so štyrmi obeťami, zaplatila rodine zosnulých sumu okolo piatich miliónov forintov (17.140 eur) ako príspevok na pohreb. Napísal to koncom decembra maďarský bulvárny denník Blikk.
      Varholíkovej obhajca Gábor Tóth túto informáciu potvrdil Blikku, odmietol však uviesť bližšie detaily s tým, že pokračujú rokovania s právnym zástupcom rodiny.
      Podľa informátora Blikku z okolia rodiny pozostalých bude rodina požadovať od Varholíkovej náhradu majetkovej a nemajetkovej ujmy v celkovej výške 40 miliónov forintov (137.122 eur), príspevok poskytnutý na pohreb však nie je súčasťou požadovanej náhrady.
      Súd v decembri opäť predĺžil vyšetrovaciu väzbu Varholíkovej až do 23. februára.
      Varholíková na diaľnici M3 pri 44. kilometri smerom na Budapešť 21. augusta približne o 04.00 h zozadu narazila do fiata, ktorý po následnom náraze do zvodidiel začal horieť. Tri osoby v aute zhoreli, jednej žene sa podarilo z horiaceho vozidla vyliezť, tá ťažkým zraneniam dva dni po nehode podľahla v budapeštianskej nemocnici. Expertíza potvrdila, že v krvi vodičky bolo v čase nehody 1,5 promile alkoholu.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies