E. Mojsejová premenovala svoju stranu na Novú väčšinu

NETKY.SK • 8 Október 2012, 13:01 • 2 min
E. Mojsejová premenovala svoju stranu na Novú väčšinu

E. Mojsejová premenovala svoju stranu na Novú väčšinu

slovakia

left justify in out

img

Podnikateľka Eleonóra Mojsejová premenovala svoju Stranu Slobodného Slova na Novú väčšinu. Potvrdila to pre portál pluska.sk.
      Záujem založiť subjekt s názvom Nová väčšina avizoval koncom leta nezávislý poslanec Daniel Lipšic a petičný výbor aktuálne zbiera 10.000 podpisov potrebných na zaregistrovanie hnutia.
      Na otázku portálu, či sa pri premenovávaní strany nechala inšpirovať Lipšicom, podnikateľka odpovedala: "No trebárs. Ja môžem meniť názov každú hodinu. Kedy mi napadne. Tak je?"
      "Preto som sa rozhodla ju (Stranu Slobodného Slova, pozn.TASR) premenovať, aby som zabránila takýmto politikom, aby si zakladali nové subjekty a oblbovali ľudí," dodala.
      "Ak je to pravda, svedčí to o tom, že vkus pani Mojsejovej sa zlepšuje," reagoval na Mojsejovej aktivitu pre plusku.sk Lipšic.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona