Dzurindu prepustili z nemocnice: Priznal, že to prehnal s alkoholom!

NETKY.SK • 7 Január 2014, 13:25 • 2 min
Dzurindu prepustili z nemocnice: Priznal, že to prehnal s alkoholom!

KOŠICE - Bývalého slovenského predsedu vlády dnes predpoludní prepustili z košickej univerzitnej nemocnice potom, ako v noci na dnes v centre Košíc spadol a poranil si hlavu. K úrazu došlo po jeho účasti na oslavách 80. narodenín exprezidenta SR Rudolfa Schustera.

slovakia

left justify in out

Na klinike úrazovej chirurgie strávil Dzurinda noc na pozorovaní. Nešlo o vážny úraz, podľa neho mu ranu na hlave lekári zašili pár stehmi. Expremiér pred novinármi dnes priznal, že na oslave pil pálenku, pred hotelom sa potom pošmykol a spadol, pričom si poranil hlavu. Celá záležitosť ho ľudsky mrzí. "Je mi to veľmi nepríjemné, čo sa stalo. Mrzí ma, že som pridával robotu lekárom a zdravotným sestrám. Samozrejme, veľmi ma mrzí a trápi, že som potrápil aj mojich blízkych," povedal.

Vysvetlil, že ešte v pondelok (6.1.) ráno zabehol v Bratislave na Železnej studienke 15 kilometrov, potom odšoféroval autom do Košíc. Po príchode do Košíc cítil trochu únavu. "Zrejme som neustriehol ten moment, keď som si už nemal dávať ten ďalší pohárik," povedal. Na budúci rok Dzurinda oslávi šesťdesiatku, príhoda je tak podľa neho asi aj signálom, že už nie je najmladší.  

K pádu na Hlavnej ulici došlo, keď si chcel zafajčiť. Hoci pravidelne beháva, priznal, že výnimočne si dá cigaretu. "Zrejme ten koňak si tú cigaretu vypýtal, tak som chcel fajčiť a šmykol som sa," dodal.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona