Džokejom vo Veľkej Británii zmizlo z účtov 20 000 libier

NETKY.SK • 25 Október 2014, 13:40 • 2 min
Džokejom vo Veľkej Británii zmizlo z účtov 20 000 libier

LONDÝN - Štvorici džokejov Joe Fanning, Paul Hanagan, Robert Havlin a Andrew Tinkler zmizlo vo Veľkej Británii z bankových účtov za posledný týždeň a pol dovedna 20 000 libier.

slovakia

left justify in out

V každom z prípadov neoprávneného inkasovania išlo o osobný výber v niektorej z pobočiek banky Barclays, konkretizoval Racing Post.

 

Rovnaký zdroj informoval, že vo svetle tejto udalosti vyvstalo zdefraudovaných dovedna 50 000 libier jazdcom Andrewovi Thorntonovi, Tonymu Hamiltonovi, Liamovi Treadwellovi, Dougiemu Costellovi, Jimovi Crowleymu a Nickovi Scholfieldovi začiatkom roka, a to bez výnimky z kont u NatWest alebo Lloyds.

 

Havlin pre RP uviedol, že mu v stredu z dvoch rôznych účtov vybrali spolu 2600 libier. O sume 1750 libier dostal notifikáciu prostredníctvom SMS, keďže má nastavený oznamovací limit na pohyby na konte nad 1500 libier. Pri jeho telefonáte do banky sa následne prišlo na to, že z iného účtu mu páchatelia stiahli 850 libier. "Ten väčší výber bol v pobočke Leamington Spa a ja som dokázateľne v tej chvíli bol úplne inde. Banka mi prisľúbila refundáciu škody, ale zatiaľ sa to ešte neudialo," povedal Havlin.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona