Džezový saxofonista a flautista Kenny Garrett vystúpi v Novom Meste nad Váhom

NETKY.SK • 11 Február 2017, 13:04 • 2 min
Džezový saxofonista a flautista Kenny Garrett vystúpi v Novom Meste nad Váhom

BRATISLAVA - Americký džezový saxofonista a flautista Kenny Garrett sa predstaví v stredu 1. marca v Novom Meste nad Váhom.

slovakia

left justify in out

Koncert v miestnom klube Blue Note bude súčasťou jeho európskeho turné k albumu Do Your Dance! (2016), pričom 56-ročný rodák z Detroitu vystúpi spoločne so svojím kvintetom. Organizátori koncertu taktiež prezradili, že Garrett v lete príde aj na Open Jazz Fest na Zelenej vode pri Novom Meste nad Váhom.

 


Kenny Garrett sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 1978, pričom spočiatku bol členom Duke Ellington Orchestra a tiež kapely Milesa Davisa. V roku 1984 vydal debutový sólový album s názvom Introducing Kenny Garrett, pričom odvtedy uviedol na trh ďalších osemnásť štúdioviek. Okrem spomínaného Milesa Davisa spolupracoval aj s interpretmi ako Freddie Hubbard, Woody Shaw, McCoy Tyner, Pharoah Sanders, Brian Blade či Ron Carter.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies