Džeko pokračuje v streleckej forme: Nie je to pre mňa prekvapenie

NETKY.SK • 17 Február 2017, 11:29 • 2 min
Džeko pokračuje v streleckej forme: Nie je to pre mňa prekvapenie

VILLARREAL - Bosniansky futbalista Edin Džeko mal najväčšiu zásluhu na výhre AS Rím na ihrisku Villarrealu v úvodnom 16-finálovom zápase Európskej ligy UEFA. Hostia triumfovali presvedčivo 4:0 a pred odvetou majú nakročené k postupu do osemfinále.

slovakia

left justify in out

Džeko potvrdil výbornú streleckú formu, keď sa presadil v 65., 79. a 86. minúte a zaznamenal tak čistý hetrik. Najlepší strelec talianskej Serie A, kde sa s 18 presnými zásahmi delí o prvé miesto v poradí kanonierov s Gonzalom Higuainom z Juventusu, strelil v aktuálnej sezóne EL už osem gólov.

 

Jeho aktuálna forma nie je pre ex-útočníka Manchestru City žiadnym prekvapením. "Vždy som strieľal góly. V minulej sezóne sa mi nedarilo, ale tento rok je to iné. Nikdy nemám dosť a gólov chcem dosiahnuť čo najviac. Verím, že v nasadenom tempe budem pokračovať," povedal pre klubový web Rimanov.

 

Džeko bol nadšený aj z výkonu spoluhráčov. "Súperovi sme nedali žiadnu šancu. Myslím, že sme hrali excelentne. Dali sme štyri góly silnému mužstvu, ktoré patrí v španielskej lige medzi elitu. V domácej súťaži sa nám v niekoľkých zápasoch mimo nášho ihriska nedarilo, ale vo Villarreale sme ukázali našu silu. Pred odvetou máme sľubný náskok," dodal Džeko.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies