Džeko napriek odchodu do AS Rím zostane fanúšikom Manchestru City

NETKY.SK • 13 August 2015, 08:28 • 2 min
Džeko napriek odchodu do AS Rím zostane fanúšikom Manchestru City

RÍM - Bosniansky futbalista Edin Džeko bude napriek zmene dresu naďalej fanúšikom Manchestru City. Anglický veľkoklub ho nedávno uvoľnil na ročné hosťovanie do AS Rím.

slovakia

left justify in out

Džeko prišiel na manchesterský Etihad Stadium v roku 2011 z nemeckého Wolfsburgu a za "Citizens" nastrieľal v 189 zápasoch 72 gólov. Postupne však stratil miesto v základnej jedenástke popredného tímu anglickej Premier League, s ktorým získal dva majstrovské tituly. Napriek odchodu ostane anglický klub naďalej v jeho srdci. "Po štyri a pol roku nášho spojenia prišiel čas odísť," uviedol 29-ročný kanonier na sociálnej sieti Twitter. "Zažil som tu najlepšie momenty v kariére. Mám spomienky, ktoré si navždy uchovám. Ďakujem za všetko. Budem naďalej veľkým fanúšikom Manchestru City, ktorému prajem veľa trofejí a šťastia v budúcnosti," dodal.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies