Dylan O'Brien sa zranil počas nakrúcania nového Labyrintu

NETKY.SK • 20 Marec 2016, 14:06 • 2 min
Dylan O'Brien sa zranil počas nakrúcania nového Labyrintu

USA - Americký herec Dylan O'Brien sa zranil počas nakrúcania snímky The Maze Runner: The Death Cure, ktorá bude pokračovaním filmov Labyrint: Útek (2014) a Labyrint: Zhorenisko (2015).

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročného rodáka z New Yorku údajne vo štvrtok zrazilo auto, keď v kanadskom Vancouveri nakrúcali prestrelku. Herca následne previezli do nemocnice, pričom nakrúcanie dočasne prerušili. Ako informoval scenárista James Dashner, O'Brien je mimo ohrozenia života. "Chcem iba všetkých informovať, že, áno, Dylan sa síce zranil, ale bude v poriadku. Nie je v ohrození života. Produkciu filmu sme prerušili, ale určite nezrušili. Všetko, na čom teraz záleží, je, aby bol Dylan v poriadku," napísal prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. Spomínanú novinku začali nakrúcať iba v pondelok 14. marca, pričom jej americká premiéra je naplánovaná na 17. februára 2017.


Dylan O'Brien odštartoval hereckú kariéru v seriáli Vlčie mláďa (2011), v ktorom stvárňuje Stilesa Stilinského. Neskôr sa predstavil v hlavnej úlohe spomínanej snímky Labyrint: Útek a jej pokračovaní Labyrint: Zhorenisko. Okrem toho si zahral napríklad vo filmoch The First Time (2012) a Stážisti (2013).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona