Dychvyrážajúce FOTO: Policajti zachraňujú ženu z topiaceho sa auta

NETKY.SK • 18 Február 2015, 06:35 • 2 min
Dychvyrážajúce FOTO: Policajti zachraňujú ženu z topiaceho sa auta

AUCKLAND –Žena doslova bojovala o sekundy! Dych vyrážajúce fotografie z policajnej akcie, pri ktorej sa podarilo zachrániť ženu z topiaceho sa auta.

slovakia

left justify in out

V prístave najväčšieho novozélandského mesta Auckland vodička BMW doslova bojovala o každú sekundu. So svojím autom skončila vo vode a vozidlo sa okamžite začalo potápať.

 

Našťastie okoloidúci zavolali políciu, ktorá prišla behom niekoľkých sekúnd. Dvaja zo svedkov skočili spolu s jedným policajným dôstojníkom do vody a snažili sa ženu dostať von z topiaceho sa auta.

 

Nemohli však otvoriť dvere a policajt sa márne snažil obuškom rozbiť sklo. Druhý z policajtov sa preto rozhodol zobrať obrovský kameň, pomocou ktorého rozbil zadné sklo a ženu sa im podarilo vytiahnuť.

 

img

 

img

 

img

 

„Asi za 30, alebo 40 sekúnd po tom, čom sme ženu vytiahli sa auto potopilo až na dno,“ povedal zasahujúci policajt Watts.

 

Žena utrpela obrovský šok, a preto si ju nechali v nemocnici, okrem toho má iba pár škrabancov a niekoľko modrín.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies