Dych vyrážajúce VIDEO: Muž stál iba milimetre od tornáda, ktoré zasiahlo Miláno!

NETKY.SK • 31 Júl 2013, 10:14 • 2 min
Dych vyrážajúce VIDEO: Muž stál iba milimetre od tornáda, ktoré zasiahlo Miláno!

MILÁNO – Vedeli by ste si predstaviť stáť zoči-voči tornádu? Iba tenké, ale zato veľmi pevné okno kancelárie delilo jedného odvážneho Taliana od tornáda!

slovakia

left justify in out

Jeden pracovník v administratívnej budove v talianskom meste Miláno nakrútil tornádo z neuveriteľne malej vzdialenosti. Nespútaný živel zasiahol predmestie Grezzago v Miláne, kde sa nachádza prevažne priemysel.

Tornádo bolo tak silné, že povyvracalo stromy, ale aj plne naložené dodávky na ceste. „Sedeli sme v aute a zrazu dodávka narazila do steny,“ popísal vyčíňanie živlu Stefano Grimoldi.

Živel si našťastie nevyžiadal obete na životoch. Milánske úrady však hlásia minimálne 12 zranených, jedná sa len o ľahšie zranenia. Škody sú vyčíslené v miliónoch euro.

Podľa amerického denníka Washington post tornáda nie sú neobvyklým javom v Taliansku. Spôsobuje to poloha krajiny medzi vlhkým stredozemných vzduchom a studeným frontom, ktorý sa ťahá z kontinentálnej Európy.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies