Dvom mužom sa na ceste z lúpeže pokazilo auto

NETKY.SK • 8 December 2016, 13:02 • 2 min
Dvom mužom sa na ceste z lúpeže pokazilo auto

TRNAVA - Úspešne sa skončila služba pre policajtov, ktorí zadržali mužov s kufrom plným cigariet po krádežiach potravín. Hliadka išla v stredu 7. decembra krátko po polnoci preveriť potraviny v Drahovciach, keď si pri ceste všimla odstavené auto.

slovakia

left justify in out

Muži policajtom uviedli, že strieborný Volkswagen Passat majú pokazený. Pre podozrenie, že sa mohli dopustiť nahlásenej krádeže, policajti auto prehliadli.

 

"V kufri našli odcudzené cigarety z potravín nielen v Drahovciach, ale aj v obci Bučany, kde lúpili niekoľko desiatok minút predtým. Policajti im zaistili takmer 400 škatuliek cigariet za viac ako 880 eur. Vo vozidle našli aj páčidlá, ktoré mali byť použité pri oboch vlámaniach," informovala dnes krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová.

 

Na oboch mužov spracovali návrh na väzobné stíhanie, 34-ročný muž z okresu Galanta, ktorý policajtom tvrdil, že len čakal v aute na kamaráta, bol v minulosti sedemkrát súdne trestaný pre majetkovú trestnú činnosť. Druhého, 26-ročného muža zo Sládkovičova, odsúdili súdy už trikrát za krádeže. Ten je navyše obvinený aj z prečinu krádeže v Sládkovičove. Teraz im hrozí strata slobody na 3 až 10 rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies