Dvojzápasový trest pre Martina Barteka

NETKY.SK • 1 Február 2014, 17:24 • 2 min
Dvojzápasový trest pre Martina Barteka

LIBEREC - Disciplinárna komisia českej Tipsport extraligy potrestala slovenského útočníka Martina Barteka zákazom štartu na dva zápasy.

slovakia

left justify in out

Dôvodom bol Bartekov zákrok proti obrancovi Komety Brno Janovi Hanzlíkovi. Slovenský útočník dostal v zápase trest na 5 minút a do konca zápasu. "Po preskúmaní videozáznamu sme dospeli k záveru, že hráč uskutočnil zákrok v snahe pokryť si puk, pričom však cieleným úderom lakťu spôsobil protihráčovi krvavé zranenie v tvári. Zákrok bol vykonaný takým spôsobom, že protihráč sa voči nemu nemohol chrániť a ani sa naň pripraviť," citovala stránka hokej.cz tlačovú správu DK. 

Dvojzápasový dištanc nadobudne účinnosť až po automatickom jednozápasovom treste. Slovenský útočník a účastník MS 2013 si tak už do olympijskej prestávky nezahrá. Martin Bartek je aktuálne najproduktívnejším legionárom v českej Tisport extralige. V 45. zápasoch strelil 27 gólov, ku ktorým pridal 18 asistencií.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies