Dvojnásobný šampión Bynum asi zas vynechá celú sezónu

NETKY.SK • 22 Júl 2014, 12:22 • 2 min
Dvojnásobný šampión Bynum asi zas vynechá celú sezónu

NEW YORK - S kariérou ešte nedávno jedného z najlepších podkošových basketbalistov v NBA Andrewom Bynumom to ide od desiatich k piatim.

slovakia

left justify in out

Dvojnásobný ligový šampión podľa svojho agenta Davida Leeho vážne uvažuje, že znova vynechá celý súťažný ročník. Dvadsaťšesťročný dúži pivot tak už spravil v sezóne 2012/2013, dôvodom boli aj teraz sú vleklé problémy s kolenami.

 

V uplynulom ročníku zvládol 213 cm vysoký a 129 kg vážiaci obor iba 26 zápasov za Cleveland a Indianu s priemermi 8,7 bodu a 5,6 doskoku na jeden duel. Teraz sa chce zotavovať aj v Nemecku pomocou plazmy bohatej na krvné doštičky, s ktorou už má skúsenosti, a v nasledujúcej sezóne sa pokúsi reštartovať kariéru v klube New York Knicks, kde je prezidentom jeho bývalý kouč Phil Jackson. "Ak sa vylieči, Phil bude mať záujem. On dobre vie, ako s ním pracovať. Spolu im to šlo skvele," povedal podľa New York Post agent šampióna z rokov 2009 a 2010. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies