Dvojnásobná vražda z Lučenca je objasnená: Samuel zabíjal kvôli autu a televízoru!

NETKY.SK • 25 Jún 2014, 12:56 • 2 min
Dvojnásobná vražda z Lučenca je objasnená: Samuel zabíjal kvôli autu a televízoru!

LUČENEC - Z obzvlášť závažného zločinu vraždy obvinil vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Banskej Bystrici 38-ročného Samuela z Lučenca.

slovakia

left justify in out

Ako TASR informovala hovorkyňa KR PZ Mária Faltániová, 15. júna medzi 11.00 až 14.30 hodinou v izbe rodinného domu na Nábrežnej ulici v Lučenci úmyselne usmrtil 65-ročného muža a 40-ročnú ženu.

 

Obidvoch niekoľkokrát bodol do rôznych častí tela ostrým bodnorezným nástrojom s dĺžkou čepele desať centimetrov. Spôsobil im poranenia, ktorým obidvaja na mieste podľahli. "Obvinený z rodinného domu ukradol LCD televízor a DVD prehrávač a z dvora osobné motorové vozidlo. Ukradnuté veci polícia zaistila a budú podrobené expertíznemu skúmaniu. Motívom jeho konania bolo získanie finančného prospechu. Obvinený bol v minulosti už viackrát súdne trestaný, prevažne za majetkovú a násilnú trestnú činnosť. Vyšetrovateľ spracoval podnet na jeho vzatie do väzby. Za tento závažný zločin hrozí trest odňatia slobody na 20 až 25 rokov alebo doživotie. Polícia prípad ďalej vyšetruje," dodala Faltániová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona