Dvojnásobná majsterka sveta v krasokorčuľovaní Andová tajne porodila dcéru

NETKY.SK • 2 Júl 2013, 11:41 • 2 min
Dvojnásobná majsterka sveta v krasokorčuľovaní Andová tajne porodila dcéru

TOKIO - Dvojnásobná majsterka sveta v krasokorčuľovaní Miki Andová vyšla s pravdou von - počas súťažnej prestávky sa stala matkou.

slovakia

left justify in out

Pred verejnosťou svoje tehotenstvo tajila. V apríli porodila dievčatko. Prvé fotografie usmiatej 25-ročnej mamičky priniesli v utorok japonské športové denníky. Meno otca odmietla prezradiť, médiá špekulujú o 27-ročnom bývalom japonskom krasokorčuliarovi. Andová vyhlásila, že plánujú svadbu.

Svetová šampiónka z rokov 2007 a 2011 sa chce napriek materským povinnostiam kvalifikovať na februárové zimné olympijské hry v Soči. Potom vraj s krasokorčuľovaním skončí. 

O tom, že je v druhom stave, sa dozvedela v októbri minulého roku. Naznačila, že uvažovala aj o umelom prerušení tehotenstva. "Život bez krasokorčuľovania som si nevedela predstaviť, priviedlo ma tam, kde teraz som. Dlho som sa s tým nemohla zmieriť, ale nedokázala som dieťa odvrhnúť. Uprednostnila som jeho život pred krasokorčuľovaním. Zvíťazila vo mne žena," povedala prvá a stále jediná krasokorčuliarka, ktorá v súťaži predviedla štvoritý skok. K tréningu sa vrátila mesiac po pôrode. Aby sa kvalifikovala do Soči, musí skončiť do tretieho miesta na decembrovom národnom šampionáte. Predtým ju ešte čaká regionálne kolo. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies