Dvojičky Richard a Róbert Hunovci podpísali kontrakt so Žilinou

NETKY.SK • 14 August 2015, 15:48 • 2 min
Dvojičky Richard a Róbert Hunovci podpísali kontrakt so Žilinou

ŽILINA - Slovenskí hokejisti Richard a Róbert Hunovci budú opäť pôsobiť v extraligovom tíme MsHK DOXXbet Žilina. Ako informoval oficiálny klubový web, bratia-dvojičky podpísali jednoročné zmluvy. Do tímu prichádza aj brankár Tomáš Tomek.

slovakia

left justify in out

Obaja v uplynulých dvoch sezónach hrali v Kazachstane za Irtyš Pavlodar. "Po úspešnom absolvovaní kondičných testov sme dotiahli zmluvné podmienky oboch hráčov. Sme veľmi radi, že Richard a Róbert Hunovci sú v našom tíme," komentoval nové akvizície športový manažér MsHK Imre Valášek.

 

Žilinčania odohrajú v piatok 14. augusta prípravné stretnutie proti Liptovskému Mikulášu, v zostave by mali figurovať aj obaja Hunovci. "Verím, že títo hráči budú našimi lídrami v ofenzíve. Čaká nás však ešte veľa práce, aby sme zložili útočné formácie," uviedol tréner Milan Jančuška.

 

Brankár Tomek je známy z pôsobenia v extraligovom celku Piešťan, v minulej sezóne pôsobil v dvoch zahraničných kluboch - Orli Znojmo a SC Riessersee.  uviedol pre klubový web 27-ročný odchovanec Skalice.

 

Brankár Tomek je známy z pôsobenia v extraligovom celku Piešťan, v minulej sezóne pôsobil v dvoch zahraničných kluboch - Orli Znojmo a SC Riessersee. "Začal som v Znojme, kde som na začiatku prípravy zranil a šiel som hneď do zápasového zaťaženia. Odchytal som 8 zápasov a v Znojme skončil. Potom sa mi ozvali z DEL 2, kde som sa do toho dostal a dochytal sezónu," uviedol pre klubový web 27-ročný odchovanec Skalice.

 

V piatok podpísal s vedením MsHK DOXXbet Žiliny ročnú zmluvu. "Verím, že budem platným hráčom pre Žilinu a moje výkony prispejú k nášmu spoločnému cieľu, a to je jednoznačne prvá osmička po základnej časti." Tréner Jančuška tak má vyriešenú brankársku otázku, keďže v kádri je od začiatku letnej prípravy aj Igor Cibuľa.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies