Dvojica slávnych herečiek vyzvala na podporu zákona proti paparazzom

NETKY.SK • 14 August 2013, 06:19 • 2 min
Dvojica slávnych herečiek vyzvala na podporu zákona proti paparazzom

SACRAMENTO - Americké herečky Halle Berryová a Jennifer Garnerová vyzývajú kalifornských zákonodarcov, aby podporili návrh zákona, ktorý ukladá tvrdší postih pre paparazzov obťažujúcich známe osobnosti a ich deti.

slovakia

left justify in out

Ako informovala agentúra AP, filmové hviezdy v utorok v predmetnej záležitosti vypovedali na súde. Návrh pripravovaného zákona by zmenil definíciu obťažovania tým, že by doň bolo zahrnuté aj fotografovanie dieťaťa bez povolenia jeho poručníka.

Pre tehotnú Berryovú to už bola druhá skúsenosť svojho druhu na súde. Zákonodarcom povedala, že kvôli neustálej prítomnosti fotografov sa jej päťročná dcéra Nahla bojí chodiť do školy. Garnerová so slzami v očiach zasa popísala, ako ju a jej tri deti paparazzovia agresívne prenasledujú na každom kroku. Návrh zákona už odobril zákonodarný zbor a teraz smeruje do schvaľovacej komisie. Organizátori mediálnych podujatí sa však obávajú, že zákon poškodí tlačové besedy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies