Dvojica nalákala zákazníkov do bytu a namiesto sľúbenej masáže ich zbila a okradla

NETKY.SK • 24 Júl 2017, 10:12 • 2 min
Dvojica nalákala zákazníkov do bytu a namiesto sľúbenej masáže ich zbila a okradla

BRATISLAVA - Bratislavskí policajti objasnili dve minulotýždňové lúpeže. V oboch prípadoch boli páchateľmi 22-ročná žena z Bratislavy a 29-ročný muž z okresu Poprad.

slovakia

left justify in out

V stredu 19. júla vo večerných hodinách vošiel 30-ročný muž do jedného z bytov na Miletičovej ulici a namiesto sľúbenej masáže ho žena okradla a za pomoci kumpána ho udierali päsťami do hlavy. Dvojica od muža požadovala ďalšiu finančnú hotovosť, na čo sa presunuli k bankomatu na Krížnej ulici, odkiaľ prinútili muža vybrať peniaze. Poškodený napokon utrpel celkovú ujmu vo výške 485 eur a ľahké zranenia mu museli ošetriť v nemocnici.

Nasledujúci deň krátko pred polnocou vošiel za účelom poskytnutia sexuálnych služieb do jedného z bytov na Miletičovej ulici 48-ročný muž. Páchateľka ho namiesto toho fyzicky napadla a odmietla mužovi vrátiť 100 eur, ktoré za službu zaplatil. Do bytu následne vstúpil 29-ročný muž, pod hrozbou použitia strelnej zbrane žiadal od obete ďalšie peniaze a udrel ho do tváre. Poškodenému sa však napokon podarilo z bytu ujsť.

Bratislavskí vyšetrovatelia voči dvojici vzniesli obvinenia z lúpeže a spolupáchateľstva a umiestnili ich do policajnej cely. Obvineným hrozí trest odňatia slobody na sedem až dvanásť rokov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona