Dvojica futbalistov z Eibaru, Enrich a Luna, sa po sexe na videu ospravedlnili

NETKY.SK • 6 Október 2016, 15:50 • 2 min
Dvojica futbalistov z Eibaru, Enrich a Luna, sa po sexe na videu ospravedlnili

MADRID - Dvaja futbalisti španielskeho klubu Eibar sa ospravedlnili za video, ktoré ich zachytáva pri sexe s tou istou ženou, objavilo sa voľne dostupné na internete a rýchlo sa šírilo na sociálnych sieťach.

slovakia

left justify in out

Sergi Enrich a bývalý obranca Aston Villy Antonio Luna vydali spoločné vyhlásenie na twitteri, v ktorom lamentujú nad tým, že urobili chybu a poškodili tým obraz svojho klubu na verejnosti.

 

Zároveň zdôraznili, že nie sú zodpovední za únik videa s týmto "súkromným aktom pre dospelých". Obaja vyjadrili nádej, že tento incident nebude mať negatívny vplyv na imidž klubu a " že sa úplne nezdegradovali v očiach svojich spoluhráčov. "


"Je nám to veľmi ľúto, že sme takto urazili klub, jeho fanúšikov aj celé mesto Eibar," dodala podarená dvojica v ľútostivom stanovisku. Momentálne ôsmy tím najvyššej španielskej súťaže Eibar zatiaľ nekomentoval, čo sa stalo. V klube však potvrdili, že prijali vyhlásenie podpísané oboma hráčmi.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies