Dvojica Ant & Dec budú opäť moderovať BRIT Awards

NETKY.SK • 17 September 2015, 09:51 • 2 min
Dvojica Ant & Dec budú opäť moderovať BRIT Awards

LONDÝN - Anglická moderátorská dvojica Ant & Dec bude znova moderovať udeľovanie BRIT Awards. Prestížna šou sa bude konať 24. februára 2016 v londýnskej O2 aréne.

slovakia

left justify in out

Dvojica podujatie po prvý raz moderovala v jeho 35. ročníku, vo februári tohto roku. "Úprimne, chceli sme to robiť len jeden rok, ale mali sme sa tak dobre, že sme nadšení, že to môžeme robiť znova. Tešíme sa na úžasnú noc a nevieme sa dočkať oslavy úspechov britskej hudby," vyjadrili sa moderátori pre portál Digital Spy.

 

Ant & Dec, vlastnými menami Anthony McPartlin a Declan Donnelly, sú anglickí moderátori a zabávači. Preslávili sa ako hudobné duo PJ & Duncan, ktorého hit Let's Get Ready To Rhumble z roku 1994 bodoval v britských rebríčkoch aj v roku 2013. Za šou Ant and Dec's Saturday Night Takeaway( 2002) dostali štyri televízne ocenenia BAFTA. Moderovali aj televíznu šou Pop Idol (2001 - 2003), Poker Face (2006) alebo Britain's Got Talent (2007).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies