Dvojica Al Bano a Romina Power sa zmierila a vracia sa na pódiá

NETKY.SK • 23 Január 2015, 08:23 • 2 min
Dvojica Al Bano a Romina Power sa zmierila a vracia sa na pódiá

RÍM - Návrat na koncertné pódiá po dlhých rokoch, ktoré uplynuli od ich nie práve priateľského rozchodu, pripravuje talianska spevácka dvojica Al Bano a Romina Power.

slovakia

left justify in out

Obaja by mali podľa informácií talianskych médií otvoriť 10. februára tradičný festival populárnej hudby v San Reme, kde sa naposledy predstavili v roku 1991. Medzi tohtoročnými festivalovými hosťami by podľa zatiaľ neoficiálnych informácií nemali chýbať ani Will Smith či rockerka Gianna Nannini.
      

Pre pár, ktorý viacerými zo svojich megahitov potešili svojho času aj publikum festivalu Bratislavská lýra, sa osudovým stalo zmiznutie dcéry. Partneri sa nezhodli na tom, či dcéru nechať vyhlásiť za mŕtvu alebo to nerobiť, ako preferovala matka.
      

Prvé informácie o zmierení zverejnila na sklonku minulého roka Romina. Už predvlani dvojica vystúpila spoločne na koncerte v Moskve.
      

Medzi najväčšie hity páru, ktorý reprezentoval Taliansko aj na Eurovíznej pesničkovej súťaži a obsadil so songom Magic, Oh Magic siedmu priečku, patrili Felicitá, víťazná skladba sanremského festivalu z roku 1984 Ci sará, Sempre sempre, Sharazan či Nostalgia Canaglia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies