Dvojgólový Mak postavou zápasu, s PAOK-om príde na Slovensko

NETKY.SK • 24 Júl 2015, 07:41 • 2 min
Dvojgólový Mak postavou zápasu, s PAOK-om príde na Slovensko

SOLÚN - Grécky futbalový klub PAOK Solún zvládol štvrtkovú odvetu 2. predkola Európskej ligy 2015/2016 proti chorvátskemu tímu Lokomotiva Záhreb a postúpil do ďalšej časti eliminačnej fázy tejto súťaže.

slovakia

left justify in out

Veľký podiel na vysokom triumfe 6:0 mal slovenský reprezentant Róbert Mak, ktorý bol pri štyroch góloch domácich, dva sám strelil.


"Pred zápasom sme si nič iné ako víťazstvo nepripúšťali. Od prvej minúty sme išli jasne za našim cieľom. Mali sme výborný vstup do zápasu, v prvej štvrťhodinke sme dali tri góly. Naďalej sme pokračovali v dobrej hre, súpera sme do 70. minúty nepustili k ničomu," vyhlásil prostredníctvom svojej oficiánej stránky Mak, ktorý bol jediným úspešným strelcom PAOK-u aj v minulotýždňovom prvom zápase na chorvátskej pôde (1:2).


Mak sa vo štvrtok prvýkrát strelecky presadil v 7. min, keď bezpečne premenil samostatný únik a zvýšil na priebežných 2:0. V 84. min uzavrel 24-ročný rodák z Bratislavy gólový účet stretnutia.


"Samozrejme, som veľmi rád, že som opäť skóroval. Ale najväčšiu radosť mám z nášho postupu. Hrali sme výborne, dali sme veľa gólov. Som rád, že sme postúpili. Pre nás to bola povinnosť, lebo naším cieľom je skupinová fáza Európskej ligy," nadviazal šikovný krídelník, ktorý sa v 3. predkole predstaví aj na Slovensku. Súperom jeho zamestnávateľa bude totiž Spartak Trnava. "Teším sa na súboje so Spartakom. Som rád, že sa v drese PAOK-u predstavím na Slovensku," skonštatoval na záver Róbert Mak.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies