Dvojgólový Gáborík prvou hviezdou večera, Chárova 24. asistencia

NETKY.SK • 16 Marec 2011, 08:17 • 2 min
Dvojgólový Gáborík prvou hviezdou večera, Chárova 24. asistencia

Dvojgólový Gáborík prvou hviezdou večera, Chárova 24. asistencia

slovakia

left justify in out

img

Zámorská NHL pokračovala v noci na stredu desiatimi stretnutiami, v ktorých dali o sebe vedieť aj slovenskí hokejisti. Najvýraznejším spôsobom sa presadil Marián Gáborík, ktorý dvomi gólmi, vrátane víťazného, prispel k výhre New York Rangers nad New York Islanders 6:3. Gáborík zaznamenal svoj 19. gól v sezóne počas presilovej hry a 20. gól pridal po strele príklepom. Slovenský krídelník patril k najaktívnejším hráčom na ľade so siedmimi streleckými pokusmi, pripísal si aj plusový bod do tabuľky pravdy a zaslúžene ho vyhlásili za prvú hviezdu večera v Madison Square Garden.

Slovenský obranca Zdeno Chára strávil na ľade necelých 26 minút v zápase, v ktorom jeho Boston vyhral nad domácim Columbusom 3:2 po samostatných nájazdoch. Chára si pripísal svoju 24. finálnu asistenciu v sezóne, pričom jediným z piatich hráčom, ktorý premenil samostatný nájazd bol Tyler Sequin.

Výborným výkonom sa prezentoval v zápase Florida - Philadelphia aj ďalší slovenský obranca Andrej Meszároš, ktorý bol na ľade pri všetkých troch góloch hostí. Meszároš bol najvyťaženejším hráčom letcov, keď odohral takmer 27 minút.

Marek Svatoš sa nepresadil v stretnutí Ottawa - Pittsburgh (1:5) a do osobnej štatistiky si pripísal dva mínusové body. Naprázdno vyšiel tentoraz aj center Michal Handzuš, ale ten sa napokon radoval z víťazstva Los Anglese Kings v Nashville 4:2.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies