Dvojčatá z Good Charlotte vytvorili vlastnú hudobnú formáciu

NETKY.SK • 21 Máj 2014, 15:37 • 2 min
Dvojčatá z Good Charlotte vytvorili vlastnú hudobnú formáciu

USA - Americkí hudobníci Benji Madden a Joel Madden, členovia rockovej skupiny Good Charlotte, vytvorili vlastnú hudobnú formáciu.

slovakia

left justify in out

Pod názvom The Madden Brothers vydajú súrodenci album Greetings From California. "Nechceli sme sa skrývať za názov alebo žáner, ale radšej napísať pár piesni, a potom nájsť niekoho, kto ich vyprodukuje. Chceli sme čo najúprimnejšie ukázať, čo v nás je," prezradil o projekte Benji Madden.

 

Spoločný album dvojčiat má obsahovať dve časti, pričom na jednej pracoval producent Eric Valentine a na druhej Joe Chiccarelli. Na príchod nahrávky upozorní pilotný singel We Are Done, ktorý duo plánuje vydať 21. septembra. Samotná štúdiovka by sa mala dostať do predaja 6. októbra. 

 

Good Charlotte vznikli v roku 1996. Okrem spomínaných Benjiho a Joela Maddenovcov v kapele pôsobia aj Paul Thomas (basgitara), Billy Martin (gitara, klávesy) a Dean Butterworth (bicie). Formácia, ktorá napríklad vďaka skladbe Lifestyles Of The Rich And Famous získala cenu Kerrang!, vydala radové albumy Good Charlotte (2000), The Young And The Hopeless (2002), The Chronicles Of Life And Death (2004), Good Morning Revival (2007) a Cardiology (2010). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona