Dvoch mužov obvinili z falšovania lekárskych receptov

NETKY.SK • 4 August 2015, 11:06 • 2 min
Dvoch mužov obvinili z falšovania lekárskych receptov

BRATISLAVA/TRNAVA - S falošnými receptami chceli získať lieky z lekární v okrese Senica a Skalica, dvaja muži už čelia obvineniam z podvodu. Podľa polície sa minimálne v troch prípadoch pokúsili získať lieky na falošné predpisy v hodnote 6 450 eur.

slovakia

left justify in out

Na muža s falošným predpisom upozornili policajtov cez linku 158. Keďže si chcel vybrať lieky, ktoré si treba vopred objednať, 43-ročného Mariána skalickí kriminalisti zakrátko zadržali, informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová. Na druhý deň skončil v ich rukách aj 43-ročný Rudolf, ktorý robil sprostredkovateľa a Mariána vozil do lekární objednávať lieky. Ďalšie dôkazy ako falošné recepty, pečiatky a počítače zaistili policajti pri následných prehliadkach u 38-ročného Daniela z Kútov. Po výsluchoch všetkých troch prepustili. Rudolfa a Daniela obvinili z podvodu. Polícia preveruje, či Marián vedel, že do lekární chodí s falošnými receptami. Prípad naďalej vyšetrujú a riešia aj ďalšie nahlásené prípady.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies