Dvoch chodcov zrazili autá na priechodoch

NETKY.SK • 7 Február 2017, 14:09 • 2 min
Dvoch chodcov zrazili autá na priechodoch

BRATISLAVA/TRNAVA - Dôchodca na Peugeote dnes ráno v Senici zrazil 43-ročnú ženu, ktorá prechádzala cez priechod pre chodcov.

slovakia

left justify in out

Sedemdesiatdvaročný Seničan z miesta odišiel, vzápätí ho však vypátrali dopravní policajti a zadržali mu vodičský preukaz. Alkohol mu nezistili. Žena utrpela zranenia hlavy, predbežne by nemalo ísť o vážne poranenia. Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, vodič je podozrivý z porušenia povinností vodiča a účastníka dopravnej nehody.


Druhá nehoda na priechode pre chodcov sa stala ráno v Šamoríne. Dvadsaťdeväťročnému miestnemu mužovi nedal prednosť 43-ročný vodič. Chodec bol v tmavom oblečení s kapucňou na hlave a bez reflexných prvkov. S ťažkými zraneniami skončil v nemocnici. Aj v tomto prípade bola dychová skúška na alkohol negatívna. Presné okolnosti oboch nehôd a mieru zavinenia polícia vyšetruje.



 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona