Dvoch Arabov vysadili v Grécku na nátlak židovských cestujúcich z lietadla

NETKY.SK • 6 Január 2016, 15:42 • 2 min
Dvoch Arabov vysadili v Grécku na nátlak židovských cestujúcich z lietadla

ATÉNY - Grécka letecká spoločnosť Aegean Airlines musela vysadiť z lietadla, ktoré malo odletieť z Atén do Tel Avivu, dvoch izraelských Arabov.

slovakia

left justify in out

Dvaja židovskí cestujúci ich totiž obvinili, že sú teroristi a presvedčili ostatných cestujúcich, aby trvali na ich odchode.

 

Spomínaní dvaja cestujúci napokon súhlasili s tým, že odcestujú do Izraela iným spojom, citovala dnes agentúra AP leteckú spoločnosť, ktorá označila incident za "nešťastný". Podľa jej vyjadrenia zavinil 90-minútové meškanie uvedeného lietadla.

 

Medzi Arabmi a Židmi vzbĺkol v nedeľu spor, ktorý trval asi hodinu, informoval ruský server rt.com. Letecká spoločnosť dnes uviedla, že jej posádka nerozumela sporu vedenému v hebrejčine, ale židovskí muži trvali "veľmi hlasno a vytrvalo" na tom, že Arabi musia prejsť dodatočnými bezpečnostnými kontrolami.

Podľa agentúry AP obaja cestujúci strávili noc v letiskovom hoteli v Aténach a do Izraela odcestovali v pondelok.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies