Dve zákazníčky postrelili v americkom supermarkete počas zmätku pred fujavicou!

NETKY.SK • 11 Február 2014, 06:35 • 2 min
Dve zákazníčky postrelili v americkom  supermarkete počas zmätku pred fujavicou!

LAWRENCEVILLE - Dve ženy boli v pondelok napoludnie postrelené v zaľudnenom supermarkete na predmestí Atlanty v americkom štáte Georgia, keď sa zákazníci snažili urýchlene zásobiť potravinami pred fujavicou, ktorá má podľa predpovedí meteorológov zasiahnuť juhovýchodnú časť USA v polovici tohto týždňa. Informovala o tom polícia, na ktorú sa odvolávala tlačová agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Policajný hovorca na predmestí Lawrenceville povedal pre miestne médiá, že k streľbe došlo v supermarkete Kroger a dvoch ľudí vzala polícia do väzby. Incident nasledoval po bitke alebo hádke, hovorca však ďalšie podrobnosti neuviedol.

      

"Na mieste vládol dosť veľký zmätok. Viete si asi predstaviť tú situáciu, keď sa každý chce zásobiť chlebom a mliekom," dodal policajný hovorca. Niekoľkí nakupujúci povedali pre televíziu WSB-TV, že sa skrývali v mrazničkách, pričom polícia vykonávala v obchode zásah.
      

Obe ženy hospitalizovali so zraneniami, ktoré neohrozovali ich životy. Jedna žena utrpela strelné poranenie nohy a druhú postrelili do trupu. Zamestnanci vyviazli z incidentu bez zranení. Polícia obchod evakuovala a neskôr znovu otvorila.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona