Dve prihrávky Stocha a postup Al-Ainu v ázijskej LM

NETKY.SK • 27 August 2014, 10:40 • 2 min
Dve prihrávky Stocha a postup Al-Ainu v ázijskej LM

AL-AIN - Futbalový klub zo Spojených arabských emirátov FC Al-Ain, kde pôsobí aj slovenský reprezentant Miroslav Stoch, postúpil už do semifinále ázijskej Ligy majstrov.

slovakia

left justify in out

Zverenci trénera Zlatka Daliča po domácom triumfe 2:0 zvíťazili aj v utorkovej odvete nad saudskoarabským FC Al-Ittihad 3:1. Dvadsaťštyriročný odchovanec nitrianskeho futbalu absolvoval celý duel a pripísal si prihrávky na dva góly svojho tímu - v 40. min sa podieľal na vyrovnávajúcom presnom zásahu Asamoaha Gyana a v 84. min asistoval aj Ibrahimovi Diakymu.

 

Ligovú premiéru mal Stoch absolvovať 16. septembra, no na daný termín naplánovali prvé semifinále ázijskej LM proti inému saudskoarabskému tímu Al-Hilal (odveta o dva týždne neskôr). Al-Ain čaká v najbližšom období aj superpohár, kde ako úradujúci víťaz národného pohára vyzve majstra SAE Al-Ahli. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies