Dve nehody v okrese Brezno si vyžiadali päť ťažko zranených

NETKY.SK • 7 Apríl 2014, 12:41 • 2 min
Dve nehody v okrese Brezno si vyžiadali päť ťažko zranených

BRATISLAVA/BREZNO - Päť ťažkých zranení si vyžiadali dve nehody, ktoré sa stali v okrese Brezno. V Čiernom Balogu v piatok 70-ročný vodič Felicie nerešpektoval dopravnú značku, nedal prednosť 34-ročnému vodičovi Fabie a zrazili sa.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, vo Fabii sa ťažko zranilo osemročné dievčatko a vo Felicii vodič, 72-ročný spolujazdec a 73-ročná žena. Presné okolnosti nehody a mieru zavinenia polícia vyšetruje. Vážna nehoda sa stala zo soboty na nedeľu v Hronci. Štyridsaťjedenročný vodič na vozidle SsangYong Musso narazil do odstaveného Mercedesu Benz a zrazil aj 28-ročného chodca. Ten skončil s ťažkými zraneniami. Vodič z miesta ušiel, no po príchode policajtov sa vrátil. Dychovú skúšku však odmietol. V tomto prípade polícia začala trestné stíhanie pre ublíženie na zdraví a ohrozenie pod vplyvom návykovej látky.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies