Dve nehody opitých vodičov v Košickom kraji

NETKY.SK • 14 Júl 2014, 12:50 • 2 min
Dve nehody opitých vodičov v Košickom kraji

BRATISLAVA/KOŠICE - Napriek tomu, že mal v dychu 1,4 promile, šoféroval v sobotu popoludní 23-ročný Vincent z okresu Michalovce Opel Vectru cez Vysokú nad Uhom smerom na Pavlovce nad Uhom.

slovakia

left justify in out

V pravotočivej zákrute nezvládol riadenie, prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s protiidúcim Saabom. Jeho 20-ročná vodička skončila s autom v priekope, Opel odhodilo do brány rodinného domu. Obaja vodiči a dvaja spolujazdci sa ľahko zranili. U vodičky alkohol nezistili, u vodiča namerali 1,4 promile. Škodu vyčíslili na 4 500 eur.


Ďalšia nehoda sa stala v sobotu o desiatej večer na lesnej ceste v Medzeve. Päťdesiatpäťročný Jozef z Košíc šoféroval Jeep Cherokee smerom k ranču Šugov. Pravdepodobne z nepozornosti zišiel do miestneho potoka, kde sa prevrátil. Nikto nebol zranený, Jozef však nafúkal 1,88 promile. Na vozidle vznikla škoda za 200 eur. 


Obaja vodiči čelia obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, za ktorý im hrozí až ročné väzenie, informoval hovorca košickej krajskej polície Alexander Szabó.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies